Panel používateľa

Kancelária mimo kancelárie

 

 

 

            Každý, kto aspoň občas pracovne cestuje ich pozná. Spolu s laptopom a mobilom sú povinnou výbavou obchodných  reprezentantov, managerov aj riaditeľov. Tvoria súčasť imidžu. Sú praktické. Pohodlne sa nosia. Reč je o portfóliach.

            Portfóliá, biznis obaly na dokumenty, ponúkajú miesto aj na kalkulačku, úchyty na perá, poznámkový blok, vizitky a schovajú sa do nich mnohé ďalšie veci.

           A4 Ring

         Portfólio A4 Ring patrí ku klasickým obalom. Zips zabráni vypadnutiu jeho obsahu a imitácia kože dodáva na dôveryhodnosti. Perforované dokumenty alebo euroobaly možno pohodlne uložiť a roztriediť vďaka krúžkovej mechanike. Plusom je kalkulačka a poznámkový blok. Šikovne umiestnené vnútorné vrecká pomáhajú udržať poriadok.

           

         

          Exkluzívna kožená mapa Uranus čierna je vyrobená z kvalitnej mäkkej kože
v čiernom prevedení aUranus hodí sa rovnako dobre k šedému pánskemu obleku ako aj k červeným dámskym lodičkám.  Doklady, ktoré potrebujete mať po ruke, môžete uložiť do vonkajšieho vrecka a zazipsovať. Vo vnútri sú dve menšie vrecká na zips, jedno z nich je rafinovane rozdelené na šesť menších. Na dokumenty formátu A4 možno využiť väčšie vnútorné vrecko, na menšie dokumenty a drobnosti ďaľšie vrecko so zipsom. Štandartným vybavením je krúžkový mechanizmus, ktorého výhodou je jeho odnímateľnosť a zabudovaná kalkulačka, ktorú možno vybrať. Dve pútka zaručia, že perá vždy nájdete na  správnom mieste. Svoje vizitky a vizitky obchodných partnerov možno prehľadne rozdeliť do troch vreciek na vizitky. Tento biznis kufrík dodá na dôležitosti každému rokovaniu.

           

            Kto má rád nostalgiu a retro, tomu sa určite ihneď zapáči
Aktovka s číselným zamykaním aktovkačierna. Pôsobí tak trochu ako z minulého storočia, ale vďaka niekoľkým vnútorným priehradkám je veľmi praktická. Viacero vnútorných vreciek môže ukrývať vizitky, perá, kreditné karty, či talizmany. Uzamykateľný patent spoľahlivo ochráni jej obsah. Imitácia kože pôsobí veľmi elegantne a jej cena je veľmi príjemná. 

 

 

 

 

 

 

Napíšte nám!

Kontrolný kód

i
Predvoľby súkromia
Cookies používame na zlepšenie vašej návštevy tejto webovej stránky, analýzu jej výkonnosti a zhromažďovanie údajov o jej používaní. Na tento účel môžeme použiť nástroje a služby tretích strán a zhromaždené údaje sa môžu preniesť k partnerom v EÚ, USA alebo iných krajinách. Kliknutím na „Prijať všetky cookies“ vyjadrujete svoj súhlas s týmto spracovaním. Nižšie môžete nájsť podrobné informácie alebo upraviť svoje preferencie.

Zásady ochrany osobných údajov

Ukázať podrobnosti
Táto stránka je chránená programom reCAPTCHA a spoločnosťou Google. Platia Pravidlá ochrany osobných údajov a Zmluvné podmienky.

Prihlásenie