Panel používateľa

Ste pripravení na grilovanie?

muz           Štvrtok poobede... Kancelária v centre mesta... Sedím za stolom... Snažím sa pracovať, tak sa tvárim zamyslene. V mojich myšlienkach je sobota. Slniečko svieti, je príjemne teplúčko (tak maximálne 25stupňov, aby to nebolo príliš). Sedíme v záhrade a grilujeme. Zo zamyslenia ma vytrhne zvonenie telefónu. Žeby pracovný hovor? Zabudol som na nejaký termín? Nie, to je len kamoška z vedľajšej kancelárie, ktorá mi nadšene oznamuje, že v nedeľu ideme opekať. A o chvíľu mi príde mail: „o týždeň bude firemná akcia v prírode.“ Áno, je tu leto, čas outdoorových akcií.

           gril

           Takéto akcie si ale vyžadujú dôslednú prípravu. Obzvlásť, ak sa na nej zúčastní veľa ľudí... Nesmie chýbať mäsko na grilovanie, špekačky na opekanie, chlebík za zajedenie, nejaká tá zeleninka a samozrejme nápoje. A na čom sa bude jesť? No predsa na tanieroch. A s čím budeme krájať? Predsa s príbormi. Nech to má úroveň. Kto to ale potom bude umývať? A čo tak plastový riad? Koľko ľudí je pozvaných, toľko kusov riadu si objednajte.

 


Určite budete potrebovať: misku na guláš a samozrejme lyžičky, taniere na špekačky  a zeleninu, poháre na alko aj nealko s rôznym objemom, od štamprlíkov až po pivové poháre. Budete piť aj kávu? Šálky máme, už potrebujete len presso stroj, alebo kávu v termoske. Cukor a mlieko si zamiešate lyžičkou, špekačky pokrájate nožíkom a napichnete na vidličku.odkazodkazodkaz

 

            Zostalo Vám veľa jedla? Zabaľte ho priateľom na cestu do menuboxov a aby guláš nevychladol,  naberte ho do termomisky alebo vaničky.

odkaz odkaz odkazodkaz

 

Nestačí? Všetko ostatné nájdete v našom e-shope. Želáme dobrú chuť :-)

Napíšte nám!

Kontrolný kód

i
Predvoľby súkromia
Cookies používame na zlepšenie vašej návštevy tejto webovej stránky, analýzu jej výkonnosti a zhromažďovanie údajov o jej používaní. Na tento účel môžeme použiť nástroje a služby tretích strán a zhromaždené údaje sa môžu preniesť k partnerom v EÚ, USA alebo iných krajinách. Kliknutím na „Prijať všetky cookies“ vyjadrujete svoj súhlas s týmto spracovaním. Nižšie môžete nájsť podrobné informácie alebo upraviť svoje preferencie.

Zásady ochrany osobných údajov

Ukázať podrobnosti
Táto stránka je chránená programom reCAPTCHA a spoločnosťou Google. Platia Pravidlá ochrany osobných údajov a Zmluvné podmienky.

Prihlásenie