Panel používateľa

Vyberáte si šanón?

 


sanonPapiere na stole... Papiere na zemi... Papiere na skrini... Papiere u sekretárky... A čo tak poukladať ich do šanónov? Získate prehľad vo svojich dokumentoch a všetko bude hneď po ruke. Dôležité papiere môžu bezpečne odpočívať na krátku aj dlhú dobu. Sú štýlové, s moderným dizajnom, skvelý doplnok každej kancelárie.

V ponuke máme šanóny z tvrdého kartónu alebo plastu, do ktorých sa zmestí až 500 listov papiera. Z veľkostí A3, A4 a A5 si určite vyberie každý.

Medzi najobľúbenejšie šanóny určite patria ,,mramorové“ šanóny. Klasika vyrobená z tvrdého kartónu s pákovou mechanikou je dodávaná so šírkou chrbta 5; 7,5; a 8 cm.  

Šanón Basic Mramor 5 cm Classicumožňuje vďaka prstokrúžku na chrbte pohodlnú manipuláciu a ako bonus má uzamykací mechanizmus zabraňujúci samootvoreniu. Dlhšiu životnosť a väčšiu stabilitu zabezpečuje spodné kovanie.

Pre náročnejších odporúčame Šanón Esselte Rainbow 7,5 cm s kvalitnou pákovou mechanikou. Podkladový tvrdý kartón je potiahnutého prešpánom, takže lepšie odoláva vlhkosti, pomalšie sa opotrebováva a navyše je príjemný na dotyk. Možnosť výberu z 5 farieb zaručuje, že sa bude hodiť do každej kancelárie.

Pre tých najnáročnejších máme eso v rukáve: Šanón esselte economy 5 cm a 7,5 cm. Kartón je potiahnutý umývateľnou plastovou fóliou z vonkajšej strany, z vnútornej strany papierom je vyššiu ochranu. Kvalitná páková mechanika a prstokrúžok sú samozrejmosťou. Na chrbte je praktická kapsa, takže označovací štítok možno kedykoľvek vymeniť.

Pri kúpe šanónov nezabudnite na kvalitné euroobaly a pre zjednodušenie označenia si vyberte tiež chrbtové štítky.

Napíšte nám!

Kontrolný kód

i
Predvoľby súkromia
Cookies používame na zlepšenie vašej návštevy tejto webovej stránky, analýzu jej výkonnosti a zhromažďovanie údajov o jej používaní. Na tento účel môžeme použiť nástroje a služby tretích strán a zhromaždené údaje sa môžu preniesť k partnerom v EÚ, USA alebo iných krajinách. Kliknutím na „Prijať všetky cookies“ vyjadrujete svoj súhlas s týmto spracovaním. Nižšie môžete nájsť podrobné informácie alebo upraviť svoje preferencie.

Zásady ochrany osobných údajov

Ukázať podrobnosti
Táto stránka je chránená programom reCAPTCHA a spoločnosťou Google. Platia Pravidlá ochrany osobných údajov a Zmluvné podmienky.

Prihlásenie