Panel používateľa

Kto stojí za NajOffice.sk?

          Začiatok bol celkom obyčajný. Chcel som niečo vlastné. Vlastný biznis. Niečo, čo by bolo mojim hobby a prácou zároveň. Ale s čím podnikať? Malo by to byť niečo, čo ľudia využívajú každý deň. V práci... V škole... V domácnosti... Veľké firmy aj jednotlivci... Všetky vekové skupiny... Pre každého. Hra s papierom, skartovačkami a nástennými mapami sa mohla začať. Proste kancelárske potreby pre každého. A vzniklo moje dielo – NajOffice.sk. 

    1.   Marek Fábry- e-shop manager

Keď spravíte objednávku, ja prvý o tom viem. Vybavujem, zariaďujem, komunikujem s Vami i s obchodnými partnermi. Ak potrebujete s niečím poradiť, obráťte sa mňa. Zastihnete ma na telefónnom čísle: 0915 830 413 alebo na maili: marek@najoffice.sk

 

           Samozrejme celý tím pozostáva ešte z viacerých ľudí, ktorí pre mňa pracujú externe. Navrhujú grafiku, vytvárajú reklamu a pomáhajú mi v tom, aby NajOffice.sk bol pre Vás tým správnym výberom a aby ste sa na NajOffice.sk obracali s Vašimi požiadavkami s radosťou.

          Ponúkame široký sortiment kancelárskych potrieb. Sme flexibilní a rýchlo sa prispôsobujeme požiadavkám trhu. Tovar sa snažíme doručiť čo najrýchlejšie. Víziou je oslovovať jednotlivcov aj firmy. Chcem rásť a postupne vytvárať stabilnú spoločnosť so spokojnými klientmi.

 

Som mladý, ambiciózny a kreatívny. Som tu pre Vás.

 

Som NajOffice!

 

 

Napíšte nám!

Kontrolný kód

i
Predvoľby súkromia
Cookies používame na zlepšenie vašej návštevy tejto webovej stránky, analýzu jej výkonnosti a zhromažďovanie údajov o jej používaní. Na tento účel môžeme použiť nástroje a služby tretích strán a zhromaždené údaje sa môžu preniesť k partnerom v EÚ, USA alebo iných krajinách. Kliknutím na „Prijať všetky cookies“ vyjadrujete svoj súhlas s týmto spracovaním. Nižšie môžete nájsť podrobné informácie alebo upraviť svoje preferencie.

Zásady ochrany osobných údajov

Ukázať podrobnosti
Táto stránka je chránená programom reCAPTCHA a spoločnosťou Google. Platia Pravidlá ochrany osobných údajov a Zmluvné podmienky.

Prihlásenie